Detachering

Ovidius Werk; de specialist binnen het sociaal domein

Het sociaal domein is constant onderhevig aan vele veranderingen. Of het nou een veranderende wet- en regelgeving is of economische veranderingen. Het sociaal domein moet hier flexibel op inspelen en beschikken over een groot aanpassingsvermogen in een organisatie die juist vanwege de vele regels niet altijd wendbaar kan zijn.

Deze uitdagende dynamiek vraagt om professionals die gewend zijn te schakelen op en tussen verschillende niveaus. Teams en individuen kunnen helpen en ondersteunen bij de opdracht die zij hebben gekregen. Professionals die vanwege hun flexibele inzet gewend zijn om te werken met de systemen die binnen de lokale overheden worden gebruikt en gedreven zijn om met elkaar tot de beste resultaten te komen.

Door onze jarenlange ervaring binnen het sociaal domein weten we inmiddels als geen ander wat de werkzaamheden inhouden op het gebied van werk en inkomen. We hebben van dichtbij geschikte kandidaten aan het werk gezien en weten of zij voldoen aan de kwaliteiten die Ovidius Werk stelt om mensen te detacheren bij gemeenten of andere overheidsinstellingen.

Ovidius Werk heeft een groot netwerk opgebouwd van professionals die opdrachten uitvoeren bij de lokale overheid. Deze professionals zijn gewend om flexibel te denken en zijn wendbaar in de constant veranderende dynamiek waar de lokale overheid mee te maken heeft. Met veel van onze professionals hebben we samengewerkt waardoor we goed inzicht hebben op welke plek zij het beste tot hun recht komen en voor welke gemeente zij een aanwinst zijn.

Onze expertise richt zich voornamelijk op werk binnen het sociaal domein en daarin detacheren we dan ook verschillende medewerkers. Denk hierbij aan beleidsmedewerkers, inkomensconsulenten, klantmanagers/werkcoaches en jobhunters/accountmanagers. Allemaal rollen die bijdragen aan dat waar Ovidius Werk voor staat. Samen zorgen dat een groep mensen die nu nog langs de kant staan, een stap verder worden geholpen in participeren op de arbeidsmarkt.

Ik zoek professionals

Ik ben professional