Nynke Politiek imago coach

Imago coach Nynke Politiek

Laat de buitenkant voor je spreken en vergroot je impact!

Als Imago coach ben ik een van de samenwerkingspartners van Ovidius Werk en daar ben ik trots op. In de afgelopen 2 jaren heb ik met Sharon en Mark mogen werken aan diverse trajecten die we Veranderkracht (metamorfose) noemen.

Bij een metamorfose gaat het om een totaalpakket ofwel een goede balans tussen je persoonlijkheid, uitstraling, presentatie, opleiding en ervaring.

Als onderdeel van Veranderkracht verzorg ik workshops over “Personal branding”, zowel online als offline.

Jezelf op een eigen en persoonlijke manier presenteren tijdens een sollicitatie is niet vanzelfsprekend

Hoe zorg je ervoor dat je echt verbinding maakt? Welke kwaliteiten laat je zien in je uiterlijke presentatie? Hoe maak je een goede (eerste) indruk? Een aantal onderwerpen die centraal staan tijdens de workshop “Vergroot je impact”.

Het doel is om te werken aan het zelfvertrouwen en dit te vertalen naar een passende uitstraling. Door inzicht te geven in je eigen persoonlijkheid, houding en kledingstijl pakken we door tijdens een personal shopping sessie (in een kleine setting). Tijdens het passen van een aantal aangereikte combinaties ervaren de deelnemers direct de kracht van kleding. Deze praktische manier heeft zichtbare impact op het zelfvertrouwen en gaan ze met een flinke energieboost weer naar huis.

Voor mij persoonlijk vind ik het inspirerend om te zien hoe mensen weer gaan stralen en zichtbaar groeien. Het geeft het mij voldoening om een kleine bijdrage te kunnen leveren binnen hun Veranderkracht/Metamorfose!

Style Update laat mensen groeien in hun zelfvertrouwen!

Het beste uit jezelf halen en precies dat laten zien aan anderen! Dat is mijn motto als Imago coach.

Ga staan voor wie je bent en laat je persoonlijkheid spreken in je kleding. Zo kun je “spelen” met je uitstraling zowel zakelijk als privé en het afstemmen op het gewenste resultaat. Door een vertaalslag te maken van identiteit naar de buitenkant ontstaat er meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Hierdoor komt je persoonlijkheid meer naar voren en zien we een pakkende uitstraling ontstaan.

Nynke Politiek
Imago coach
style-update.nl