Van bank naar baan in 50 dagen (online)

Van bank naar baan in 50 dagen (online)

Hallo werkzoeker!!!
Ben je onverhoopt je baan kwijtgeraakt of een beetje aan het rondkijken? Zit je nu thuis en heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig om weer in beweging te komen?? Dan hebben wij een superleuk aanbod voor jou!

Ovidius Werk maakt zich altijd hard voor mensen die net dat ene duwtje in de rug nodig hebben om uit de bank te komen en op zoek te gaan naar die ene leuke baan! Natuurlijk heb je er vast al alles aan gedaan om aan de slag te gaan maar is het om diverse redenen nog niet gelukt om een baan te vinden. Daar gaan wij je graag bij helpen! Hoe? Kijk maar even mee!

Algemeen
50 dagen lang gaan we intensief met jou bouwen aan een nieuw netwerk. We checken met jou hoe je huidige cv is opgebouwd en welke kwaliteiten en ontwikkelpunten je hebt. We ontwikkelen jouw eigen plan om in “jouw” arbeidsmarkt de kansen te pakken voor die ene leuke baan. Het is jouw plan dus jij bepaald wat je nodig hebt. Wij zijn jouw sparringpartner, je online- of je wandelcoach en jouw jobhunter die 50 dagen lang met jou op zoek gaat naar de banen die bij jou passen!

Programma
Voordat we gaan starten, hebben we een uitgebreide intake met jou om te kijken waar jouw uitdagingen liggen en zorgen we ervoor dat het programma wordt afgestemd op jouw behoeften.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:
- Wekelijks online workshop
- 1 uur per week lifecoaching
- 2 uur per week je eigen jobhunter
- Stijlcoach en fotograaf
- Sollicitatiewerkboek

De workshops
1 x per week neem je deel aan workshops die volledig afgestemd zijn op jouw zoektocht naar een baan. Dit doe je niet alleen. De workshop volg je samen met andere deelnemers die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De deelnemers komen uit het hele land waardoor je en je netwerk vergroot en je laat inspireren door de vele voorbeelden die je uit het hele land hoort.

De onderwerpen van de workshops zijn:
• Dit zijn mijn kernkwaliteiten, en nu?
• Jouw persoonlijke arbeidsmarkt
• Communiceren met behulp van de DISC methodiek
• Motivatiebrieven schrijven
• Solliciteren met behulp van LinkedIn
• Online sollicitatiegesprekken voeren, hoe doe je dat?
• Sollicitatiegesprekken voeren met behulp van de STAR(R) methodiek
De workshops zijn wekelijks en vragen gemiddeld 3 uur van je tijd. Na de workshops krijg je opdrachten mee die je kunt uitwerken in de werkboek en bespreekt met je lifecoach.

Jouw persoonlijke lifecoach
Wekelijks heb je contact met je lifecoach die jou gedurende het proces meeneemt in je ontwikkelingen. Je vraagt waar je tegenaan loopt, verdieping kan geven op de vragen die je meeneemt uit de workshops of je op weg helpt bij het bepalen van de nieuwe richting. De coaching kan online plaatsvinden maar ook in de buitenlucht. Wekelijks buiten wandelen met je coach is niet alleen goed voor je brein maar ook voor je gezondheid!

Jouw persoonlijke jobhunter
50 dagen lang krijg je jouw persoonlijke jobhunter tot je beschikking die je gaat helpen het netwerk verder uit te bouwen. De jobhunter gaat met je in gesprek, kijkt naar het cv en scherpt deze met je aan. Dit doet de jobhunter ook met de motivatiebrieven die je maakt en hij oefent de netwerk- en sollicitatiegesprekken met je. De jobhunter creëert baanopeningen, laat je kennismaken met jouw arbeidsmarkt en zorgt dat je gesprekken kunt voeren bij werkgevers.

Stijlcoach en fotograaf
Bij de zoektocht naar een nieuwe baan hoort een goede foto en een mooi outfit! Want als je lekker in je vel zit dan straal je dit uit en hoe gaaf is het om dit op een foto terug te zien?

Wij werken samen met een fantastische stijlcoach die jou meeneemt in de kledingstijl die bij jou past zodat je zelfverzekerd op gesprek gaat. De fotograaf maakt een mooie beeldbank van je met foto’s die je kunt gebruiken voor je cv en LinkedIn of natuurlijk privé!

Werkboek
Bij de start van de training ontvang je een sollicitatiewerkboek die je 50 dagen lang intensief gebruikt als jouw persoonlijk arbeidsmarkt document. Dit werkboek staat vol met opdrachten, achtergrondinformatie en input die je nodig hebt voor de workshops die je volgt.
Ben je al enthousiast geworden en wil je weten wanneer je kunt starten? Lees dan even verder bij de planning!

Planning
We hebben vier instapmomenten per jaar voor de online training. Elk kwartaal start er een training.

Jouw investering
Jouw investering om deel te nemen aan dit intensieve traject bedraagt 2500 euro (exclusief BTW) en is inclusief:
• Deelname aan workshops
• Wekelijks ondersteuning jobhunter
• Wekelijks ondersteuning lifecoach
• Stijlcoach en fotograaf
• Lesmateriaal

We realiseren ons dat dit een hoop geld is maar kijk wat je ervoor terugkrijgt! Ontvang je een uitkering via het UWV of een gemeente? Neem dan eens contact op met je consulent of klantmanager. Grote kans dat zij kunnen bijdragen aan jouw investering! Heb je hier hulp bij nodig dan helpen wij je hier graag mee verder!

Via onderstaande contactformulier kan je jouw interesse aangeven voor de training van bank naar baan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Data
Binnenkort tref je hieronder een overzicht met data waarop we de workshops in een cyclus geven. De sessies met de jobhunter en coach plannen we in overleg.

Neem hier contact op voor meer informatie

ovidiuswerk-robin administratie 150-web
Rectangle 10
Online trainen 2