Workshop voor klantmanagers

Als manager werk & inkomen, klantmanager of werkcoach, ben je regelmatig op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt die bijdragen aan de participatie van je caseload op de arbeidsmarkt. Met onze training Veranderkracht in 100 dagen speelt Ovidius Werk in op een positieve beweging van je caseload op de arbeidsmarkt. De training wordt in groepsvorm aangeboden en zorgt er in drie maanden tijd voor dat de caseload grote stappen in de arbeidsmarkt zet en in veel gevallen gaat uitstromen uit de uitkering.

Om te ervaren wat Veranderkracht te bieden heeft, hebben we een workshop ontwikkeld voor klantmanagers om in een korte tijd kennis te maken met Veranderkracht in 100 dagen.

Programma
In een interactief dagdeel krijgen de klantmanagers inzicht in het programma van Veranderkracht waardoor zij beter voorbereid zijn om klanten aan te leveren voor de training. Een ervaren trainer neemt de klantmanagers mee in de onderwerpen van de training en laat ze actief kennismaken met een aantal werkvormen die gebruikt worden in de training.

Planning
We kunnen op elk moment starten met de workshop voor klantmanagers. Minimale deelname is 5 personen.

Kosten
De workshop bedraagt 50 euro per persoon exclusief BTW. Indien een gemeente besluit om Veranderkracht in 100 dagen in te zetten, betaalt Ovidius Werk de gemaakte kosten voor de workshop weer terug.

Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen via het contactformulier.

ovidiuswerk mark sharon training detachering-web
Workshop: Van chaos naar structuur
ovidiuswerk-schaakmat advies mark sharon108-web