Ovidius Werk behaalt het NRTO-keurmerk

NRTO_keurmerk

Ovidius Werk heeft het NRTO-keurmerk behaald. “Wij zijn zo trots op deze erkenning. Ovidius Werk staat voor kwaliteit. Het is goed dat wij dit nu ook kunnen laten zien met het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk is het teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft aan onze opdrachtgevers en deelnemers nog meer zekerheid dat kwaliteit bij ons centraal staat. Kwaliteit is niet alleen een keurmerk, wij zijn en blijven daar iedere dag mee bezig”, aldus Sharon Peters (directeur Ovidius Werk).

Het NRTO-keurmerk
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit voor trainingsbureaus. Het NRTO-keurmerk wordt alleen afgegeven aan trainingsbureaus die voldoen aan deze hoge kwaliteitseisen. Hiervoor heeft Ovidius Werk een audit gehad. Tijdens deze audit is vastgesteld dat Ovidius Werk voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Er is o.a. gekeken naar transparantie over trainingen, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van onze trainers, jobhunters en ondersteunend personeel.

Training Veranderkracht in 100 dagen
Ovidius Werk biedt onder andere de training Veranderkracht in 100 dagen aan. Deze training is bestemd voor werkzoekenden en statushouders. Vaak mensen die al langere tijd geen betaald werk hebben. Gedurende de training krijgen de deelnemers twee dagdelen per week intensieve begeleiding in hun zoektocht naar een baan. Deze intensieve begeleiding zorgt ervoor dat er alle aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Tijdens de training staan een trainer/coach en een jobhunter klaar om de deelnemer naar werk te begeleiden. Meer weten? Veranderkracht in 100 dagen – Ovidius (ovidiuswerk.nl). Naast trainingen kunt u ook bij Ovidius Werk terecht voor advies en coaching.