Stralen tijdens het sollicitatiegesprek

Ovidiuswerk.Deventer.mei23.28

Tijdens de training Veranderkracht in 100 dagen van Ovidius Werk worden mensen die langere tijd geen baan hebben naar werk begeleid. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij hun talenten en waar zij goed in zijn. Per deelnemer wordt gekeken naar welke baan passend is en sollicitatiegesprekken worden ingepland. Om de mensen nog meer te laten stralen tijdens het sollicitatiegesprek is een vast onderdeel van deze training een kleding- en stijladvies. Een stijlcoach komt langs en helpt de deelnemers op weg met de uitstraling die passend is bij een sollicitatiegesprek.

Voor onze deelnemers uit Deventer was het zover! Zij zijn samen met onze stijlcoach Nynke gaan winkelen om kleding voor het sollicitatiegesprek te kopen. Om de dag compleet te maken zijn zij op de foto gegaan in hun nieuwe kleding. Deze foto gebruiken de deelnemers voor hun LinkedIn-profiel en op hun CV. Onze toppers zijn helemaal klaar voor de sollicitatiegesprekken en kunnen niet wachten om aan het werk te gaan!

Heeft u een vacature in de ICT, kinderopvang of horeca en wilt u in contact komen met onze deelnemers? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@ovidiuswerk.nl.